Valmennuksen vinkit toiselle Firstbeat-mittausjaksolle


Olet saanut itsellesi huippulaadukkaan Firstbeat-mittarin lainaan, kohta on menossa siis seurantamittauskuukausi ja olet myös varannut varauskalenterista ajan toiseen valmentajatapaamiseen, eikö totta?

Motivire-valmentajat suosittelevat seuraavaa:

  1. Laita mittari lataukseen
  2. Tee seuranta kuukauden ensimmäinen mittausjakso esim kolme vuorokautta, nyt seurantajaksolla voit tehdä myös yhden tai kahden vuorokauden kokeiluja
  3. Kun päätät mittausjakon, muista klikata sovelluksesta "analysoi mittaus", jotta näet yhteenvetoraportin mittausjaksoltasi. Tee tämä mahdollisimman pian mittauksjakson päätyttyä, ettei data vahingossa häviä laitteelta.
  4. Valmentajatapaamisessa pääsette yhdessä käymään seurantamittauksen tuloksesi monipuolisesti läpi ja saat vinkkejä siitä mikä on muuttunut.
  5. Valmentajatapaamisen jälkeen sinulla on mittauskuukauden aikana mahdollisuus mitata itseäsi vielä uudelleen Näin pääset kokeilemaan, kuinka pienet muutokset arjessa ja tekemisessä vaikuttavat juuri sinun tuloksiin, palautumiseen, stressiin tai vaikka unen laatuun.

Ongelmatilanteissa ota yhteys Firstbeatin tuotetukeen:

TuotetukiFirstbeat Life - Hallitse stressiä ja palautumista, edistä terveyttäsi.


Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa kuukauden mittausjakson aikana erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Luotettava mittalaite erittäin tarkkaan sykevaihtelu- ja liikemittaukseen.

Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä yksilöllistä ohjausta.

Henkilökohtainen valmennus antaa lisätukea ja motivaatiota.