Valmennuksen vinkit
​​​​​​​valmentajatapaamisen jälkeen


Moikka!

Kaikki yhdessä-valmennuspäivä, ensimmäiset mittaukset sekä valmentajatapaaminen ovat nyt osaltasi takanapäin. Nyt vastuu arjessa tehtävistä pienistä muutoksista onkin sinulla. Valmentajatapaamisessa pohdimme yhdessä, millaisilla pienillä arjen tapamuutoksilla omaa hyvinvointia olisi hyvä edistää ja tähän kysmykseen meillä on tarjota teille iso määrä suunnitelmallisia vinkkejä, joita me Motivireellä poluiksi kutsumme.

Motivire POLKU on Motiviren asiantuntijoiden kehittämä laaja hyvinvointiosaamista kehittävä valmennuskokonaisuus. POLKU koostuu neljästä isosta hyvinvoinnin osa-alueesta; ravinto, palautuminen, liikunta ja TULE. Kolme ensimmäistä hyvinvoinnin osa-aluetta jakaantuu yhteentoista eri hyvinvoinnin polkuun, joiden suuntaviivat ovat piirtyneet tuhansien asiakaskohtaamisten perusteella. Poluista TULE-osuuteen perehdytään valmennuksen jatkuessa marraskuussa, joten siitä vielä paljon lisää myöhemmin syksyllä.


Valmentajan terveiset

Keskustelumme ja mittausten perusteella valitsimme sinulle hyvinvointia tukevan POLUN, joka haastaa sinua oman muutoshalun mukaan seuraavien viikkojen ajan.

Kävimme läpi ravitsemukseen liittyviä haasteita ja pohdittiin, että nyt on aika aloittaa aamiaisen syöminen, eli laitan siitä suoran linkin tähän alle. Muista että rutiini aamiaiseen rakentuu muutamien viikkojen aikana, eli anna muutokselle aikaa, tsemppiä. (Punaisella esimerkki jonka kirjoittaa asiakkaan sähköpostiin ja suora linkki aamiaiseen on lisätty sähköpostia lähettäsessä)


Firstbeat Life-mittari ja POLKU-valmennukset tukenasi

Firstbeat Lifen kuukauden mittaista mittausjaksoa on jäljellä vielä, eli ota laitteesta kaikki hyöty irti!

Alta löydät valmenuksen vinkit Firstbeat Life-mittausjaksolle, sekä linkin muille Motivire valmennuspoluille.Sinun valmennuksesi pääsivu

Alla olevasta linkistä löydät tiesi valmennuksen pääsivulle, josta löydät valmennuksen vinkkejä ja tietoa valmenuksesta. Sivu kannattaa tallettaa vaikka puhelimen näytölle, jotta tarvittava tieto on vain muutaman klikkauksen takana.


Linkki valmennuksen sivuilleValmentajat ja yhteystiedot