Kiitos että huolehdit itsestäsi

Aamulla kun kävelit ensimmäisen kerran peilin eteen niin tuliko välittömästi lausuttua puoliääneen ”WOW”? Pystyitkö tämän jälkeen hellästi taputtamaan itseäsi olkapäälle, ja tarjoamaan itsellesi kannustavan ajatuksen peilin suuntaan ”Kiitos, että huolehdit itsestäsi”?

Omasta hyvinvoinnistasi huolehtiminen on parasta välittämistä, ja alkanut syksy on ihana syy huolehtia terveydestäsi, hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Haastamme sinut haastamaan ensin itsesi, tämän jälkeen työkaverisi, tuttavasi ja rakkaasi valitsemaan tänä talvena auringon kaveriksi hyvinvoinnin. Terveydestä kun on aina mukavampi (ja edullisempi) huolehtia kuin siitä toisesta, tiedät mistä.

Toiset mittaukset ovat nyt takana. Kiitos kaikille hyvistä keskusteluista ja ennen kaikkea loistavasta asenteesta, joka porukassanne vallitsee!

Iso osa teistä on tehnyt alkumittauksissa suunnittelemansa muutokset arjen tottumuksiin. Olette osoittaneet, että hyvinvoinnin edistäminen ei ole ryppyotsaista puuhaa, vaan parhaaseen tulokseen päästään realistisen rennolla otteella.

Seuraava askel on saavutettujen hyvien tulosten ylläpitäminen ja mahdollisten uusien tavoitteiden sulauttaminen arkeen. Tämänkin mittauskierroksen perusteella Valmentaja uskaltaa luottaa tähän varauksetta!

Energistä alkavaa syksyä!

Terveisin,
Motiviren valmentajat