Valmennuksen vinkit ja ohjeet valmentajatapaamisen jälkeen


Valmentajatapaaminen ja TULE-mittaus ovat takanapäin ja nyt vastuu muutoksesta on sinulla. Seuraavaksi pääset edistämään TULE- terveyttäsi ja aikaa käytät tähän minimissään vain pari minuuuttia päivästäsi.

Alta löydät konkreettisia videovinkkejä juuri sinulle. 100 sekuntia päivässä on on 50 min kuukaudessa, eli jo todella pienellä vaivalla saat aikaan paljon hyvää, saatat jopa huomata jo liikkeitä tehdessäsi niiden hyödyt.

Vahvistavat ja venyttävät "treenit" voit tehdä päivittäin vaikka ennen kahvitaukoa tai jopa kahvitauolla. Tai jos ei työaikana, niin heti aamulla, työpäivän jälkeen vapaa-ajan liikunnan yhteydessä. Tärkeää on että teet liikkeistä säännöllisen tavan, sillä liikkeiden suurimmat hyötyvaikutukset saat vain tekemällä niitä riittävän useasti. Muista, että teet tätä itseäsi varten!

Valmentajan TULE50-vinkit sinulle

Keskustelumme ja TULE- testien perusteella valitsimme juuri sinun kroppasi hyvinvointia tukevat liikevinkit, jotka haastavat sinua liikkeelle seuraavien kuukausien ajan. Muutamia liikkeitä, venyttäviä ja vahvistavia. Liikkeet ovat aktiivisia harjoitteita, jotka on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa kotona tai vaikka työpäivän lomassa.

Katso vinkit linkin takaa klikkaamalla kuva.