Valmennuksen vinkit Firstbeat-mittausjaksolle


Olet saanut itsellesi huippulaadukkaan Firstbeat-mittarin lainaan kuukaudeksi ja olet varannut varauskalenterista ajan ensimäiseen valmentajatapaamiseen.

Sinulla on ihoon kiinnitettäviä elektrodeja 30 kpl (2kpl / vrk) eli kuukauden aikana voit mitata itseäsi 15 vuorokauden ajan. Motivire-valmentajat suosittelevat seuraavaa:

  1. Laita mittari lataukseen.
  2. Lataa puhelimeesi Firstbeat-applikaatio ja toimi ohjeiden mukaan. Huom! Sähköpostistasi löytyy aktivointikoodi, joka tulee laittaa sovellukseen.
  3. Ensimmäisen mittausjakson täytyy olla minimissään kolme vuorokautta, mutta tee oman valintasi mukaan kolmen-viiden vuorokauden mittaus siten, että jaksoon mahtuu työ- ja vapaapäiviä.
  4. Kun päätät mittausjakon, muista klikata sovelluksesta "analysoi mittaus", jotta näet yhteenvetoraportin mittausjaksoltasi. Tee tämä mahdollisimman pian mittauksjakson päätyttyä, ettei data vahingossa häviä laitteelta.
  5. Valmentajatapaamisessa pääsette yhdessä käymään tuloksesi monipuolisesti läpi ja saat vinkkejä mahdollisiin haasteisiisi.
  6. Valmentajatapaamisen jälkeen sinulla on mittauskuukauden aikana mahdollisuus mitata itseäsi vielä useamman kerran esim. kolme kertaa kaksi vuorokautta. Näillä kerroilla pääset kokeilemaan, kuinka pienet muutokset arjessa ja tekemisessä vaikuttavat juuri sinun tuloksiin, palautumiseen, stressiin tai vaikka unen laatuun.

Ongelmatilanteissa ota yhteys Firstbeatin tuotetukeen:

TuotetukiFirstbeat Life - Hallitse stressiä ja palautumista, edistä terveyttäsi.


Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa kuukauden mittausjakson aikana erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Luotettava mittalaite erittäin tarkkaan sykevaihtelu- ja liikemittaukseen.

Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä yksilöllistä ohjausta.

Henkilökohtainen valmennus antaa lisätukea ja motivaatiota.