Valmennuksen vinkit ja ohjeet valmentajatapaamisen jälkeen


Valmentajatapaaminen ja TULE-mittaus on nyt takanapäin ja nyt vastuu muutoksesta on sinulla. Nyt pääsetkin edistämään TULE- terveyttäsi, ja aikaa käytät tähän minimissään vain pari minuuuttia päivästäsi.

Alta löydät konkreettisia videovinkkejä juuri sinulle. 100 sekuntia päivässä on on 50 min kuukaudessa, eli todella pienellä vaivalla saat aikaan jo paljon hyvää ja saatat huomata jo liikkeitä tehdessäsi niiden hyödyt.

Vahvistavat ja venyttävät "treenit" voit tehdä päivittäin vaikka ennen kahvitaukoa tai jopa kahvitauolla. Tai jos ei työaikana, niin heti aamulla tai työpäivän jälkeen. Tärkeää on että teet liikkeistä päivittäisen tavan, sillä liikkeiden hyötyvaikutukset saat vain tekemällä. Muista, että teet tätä itseäsi varten!

Valmentajan TULE50- vinkit sinulle

Keskustelumme ja TULE- testien perusteella valitsimme juuri sinun kroppasi hyvinvointia tukevat liikevinkit, jotka haastavat sinua liikkeelle seuraavien kuukausien ajan. Muutamia liikkeitä, venyttäviä ja vahvistavia. Liikkeet ovat aktiivisia harjoitteita, jotka on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa kotona tai vaikka työpäivän lomassa.

Katso vinkit linkin takaa klikkaamalla kuvaa


Valmennuksen linkkejä

Alta kuvia klikkaamalla pääset valmennuksen sivuille tai tutustumaan tietoon miten kehonkoostumuksen tuloksia luetaan
Valmentajat ja yhteystiedot

​​​​​​​​​​​​​​

Reetta Rauhala