Pintos valmennuksen sivu


TERVETULOA MOTIVIREN TULE-VALMENNUKSEEN

Motivire-valmennus on osaltasi käynnistynyt ja ensimmäinen valmennuspäivä ja kehonkoostumusmittaukset ovat jo takana päin – tervetuloa mukaan!

Oli mukava tavata teidät ja päästä keskustelemaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Pääsitte tablettien avustamana antamaan omia ajatuksia, mielipiteitä ja arvauksia liittyen niin omaan, kuin suomalaistenkin terveyteen, kiitos osallistumisesta. Toivottavasti startti herätteli ajatuksia ja innosti pohtimaan omaa arkea sekä päivittäisiä valintoja.

Motiviren valmennuksissa kokonaisvaltainen hyvinvointi kulkee tarinoissa aina mukana, mutta tämän valmennuskokonaisuuden päätavoiteena on ennaltaehkäistä ja auttaa sinua tuki- ja liikuntaelinhaasteissa. Siksi seuraava valmennusosio onkin tapaaminen Motiviren fysioterapeutin kanssa. Henkilökohtaisen tapaamisen tavoite on selvittää miten sinä voisit omilla toimillasi edistää omaa TULE-terveyttä, vieläpä melko vaivattomasti.

Kiitos, että lähdit mukaan. Tehdään yhdessä tästä antoisa hyvinvoinnin matka!


Ohjeita

TULE50 vinkit ja videot

Olet lähtenyt tekemään hyvää itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi. Motivire palvelun yhteydessä sinulla on ollut mahdollisuus pohtia TULE-terveyttäsi Motiviren ammattilaisen kanssa.
Tuossa tapaamisessa keskustelun ja TULE- testien tulosten perusteella valmentaja valitsee juuri sinun kroppasi hyvinvointia tukevat liikevinkit, jotka haastavat sinua liikkeelle seuraavien kuukausien ajan. Liikkeet ovat aktiivisia harjoitteita, jotka on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa kotona tai vaikka työpäivän lomassa. vain 100 sekuntia päivässä. Saat omat vinkit sähköpostiin valmentajalta ja alta löydät muutamia yleisiä vinkkejä, joita voi myös testata, ole hyvä!
Valmentajat ja yhteystiedot