Valmennuksen vinkit ja ohjeet valmentajatapaamisen jälkeen


Valmentajatapaaminen ja TULE-mittaus on nyt takana, hienoa. Nyt vastuu muutoksesta on sinulla. Toiveena on että nyt aloitat edistämään TULE- terveyttäsi, ajatuksella vain kaksi kertaa 50 sekuntia päivässä.

Alta löydätki konkreettiset videovinkit juuri sinulle, eli katso ne ja lupaa itsellesi nuo lyhyet 100 sekuntia päivässä. 100 sekuntia päivässä on on 50 min kuukaudessa, eli todella pienellä vaivalla saat paljon hyvää ja huomaat usein jo liikkeitä tehdessä, että tekeepä hyvää.

Vahvistavat ja venyttävät "treenit" voit tehdä päivittäin vaikka ennen kahvitaukoa tai jopa kahvitauolla. Ja jos ei kehtaa, niin tee ne vaikka heti aamulla tai sitten työpäivän jälkeen. Mutta tärkeää on että tee niistä heti päivittäisen tavan, sillä nämä ohjeet toimii vain tekemällä, ja muista teet kaiken mukavan itsekkäästi itesäsi varten, kiitos että olet mukana.

valmentajan TULE50 -vinkit sinulle

Keskustelumme ja TULE- testien perusteella valitsimme juuri sinun kroppasi hyvinvointia tukevat liikevinkit, jotka haastavat sinua liikkeelle seuraavien kuukausien ajan. Muutamia liikkeitä, venyttäviä ja vahvistavia. Liikkeet ovat aktiivisia harjoitteita, jotka on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa kotona tai vaikka työpäivän lomassa.

Katso vinkit linkin takaa
Muut linkit valmennuksen tukena


Valmentajat ja yhteystiedot