Motiviren valmennuspolut


Motivire POLKU on Motiviren asiantuntijoiden kehittämä laaja hyvinvointiosaamista kehittävä valmennuskokonaisuus ja materiaalit ovat auki vain Motiviren asiakkaille. POLKU koostuu neljästä isosta hyvinvoinnin osa-alueesta; ravinto, palautuminen, liikunta ja TULE. Kolme ensimmäistä hyvinvoinnin osa-aluetta jakaantuu yhteentoista eri hyvinvoinnin polkuun ja nämä taas kuteen teemaan, eli osioon. Polkujen suuntaviivat ovat piirtyneet vuosien varrella tuhansien asiakaskohtaamisten perusteella. Poluista tärkeään TULE-osuuteen valmennuksen jatkuessa marraskuussa, joten siihen liittyvät polut aukeavat toisen valmentajatapaamisen jälkeen.

Nyt sinulla on mahdollisuus pysähtyä pohtimaan omaa hyvinvointia polkujen avittamana. Polut on suunniteltu siten, että yhden polun yhtä teemaa ja sen vinkkejä sovittaisi arkeen aina yhden viikon ajan, ja näin yhdestä polusta riittäsi opeteltavaa siis kuudeksi viikoksi.

Joten, tutustu polkuihin ja valitse itsellesi sopivin ja nauti matkasta, lisääntyvästä hyvästä olosta ja jaksamisesta

Huom. sinun tulee olla rekisteröitynyt, jotta pääset tutustumaan polkujen sisältöihin. Linkin takaa löydät ohjeet rekisteröitymiselleREKISTERÖITYMISOHJEPOLUT

RAVINTO

  • Ateriarytmi - Polun avulla syöt säännöllisemmin vähintään yhden aterian enemmän kuin aiemmin.

  • Aamiainen - Polun avulla opettelet syömään aamuisin edes jotain ja tekemään aamiaisesta aiempaa laadukkaamman.

  • Ruoan monipuolisuus ja laatu - Polun avulla opit syömään terveellisesti ja monipuolisesti, uuden kokeilemista unohtamatta.

  • Kasvikset - Polun avulla lisäät ja monipuolistat kasvisten käyttöä.

LIIKUNTA

PALAUTUMINEN

  • Unen aikainen palautuminen- Polun avulla parannat unesi laatua ja määrää, sekä opit ymmärtämään syitä mahdollisen unettomuuden taustalla.

  • Palautuminen työaikana- Polun avulla parannat päivänaikaista palautumistasi ja opit tauottamaan työtäsi edistäen hyvinvointiasi.

  • Palautuminen vapaa-aikana- Polun avulla rauhoitat hektistä arkeasi erilaisten harjoitteiden avulla.


Polkujen linkit